top of page

TILMELDING OG BETALING

Du tilmelder dig et hold her på hjemmesiden under 'book hold' og betaler med betalingskort for et helt forløb (eller en workshop/drop in/event). Begynder du midt i et forløb, reduceres prisen tilsvarende. 


Ønsker du at droppe in på en enkelt time (og er der plads) koster det 90 kr.  

Pengene refunderes kun i tilfælde af at jeg aflyser et helt forløb. Er jeg nødsaget til at aflyse en enkelt undervisningsgang, afholdes der en erstatningsgang eller du har en gang til gode hos mig. Hvis du selv må melde afbud, refunderes pengene ikke, men er der en ledig plads på et andet hold i ugen eller ugen efter, er du velkommen til at droppe ind efter aftale. Jeg kan dog ikke garantere dig en plads, men det lykkes som regel :-) Dette gælder dog ikke søndags drop in, events og workshops, som du altid betaler for. 

Har du tilmeldt dig en event, workshop eller retreat, kan du give pladsen til en anden, hvis du bliver forhindret. Dette gælder ikke for faste hold. 

 
Har du spørgsmål til tilmelding og betaling, så kontakt mig endelige via hjemmesiden eller på mail yogagaarden@gmail.com

mig sal.jpg

DET MED SMÅT

Træning på eget ansvar

Træning hos Yogagården foregår på eget ansvar, og Yogagården kan ikke gøres ansvarlig for evt. tab, skader, svie, smerte, tabt arbejdsfortjeneste eller andet som kan opstå som følge af deltagelse i yogaundervisning. Rådfør dig med din læge, hvis du er tvivl om, hvorvidt du bør dyrke yoga. Lad mig dog vide, hvis du har skader eller er gravid, så jeg kan guide dig bedst muligt.

Du er desuden selv ansvarlig for at passe på dine personlige ejendele, herunder medbragt yogaudstyr, telefon, sko, smykker, briller mv.

Parkering

Du kan parkere gratis på Tolderlundsvej. Du må gerne benytte pladserne foran huset på Tolderlundsvej 53. Kommer du på cykel eller har du barnevogn med, så tag den endelig med ind i gården. 

Privatlivspolitik

Se gældende privatlivspolitik - under udarbejdelse

Yoga Mat and Straps

NAMASTE FRA YOGAGÅRDEN

bottom of page